La Comissió +Pedrolo reivindica un any més Manuel de Pedrolo a Tàrrega

Els actes inclouen la ruta pedroliana el dissabte dia 21 d’abril i un espectacle poètic i musical el diumenge dia 22 d’aquest mateix mes

ndp Fotografia presentació Pedrolo 2018-1

La Comissió +Pedrolo torna a realitzar a Tàrrega durant el mes d’abril, el cicle conegut a les xarxes com a #mesPedrolo. La comissió es va constituir l’any 2016 i està integrada per diversos col·lectius de Tàrrega i particulars amb l’ànim de reivindicar i visibilitzar la figura política i literària de l’autor. L’edició d’enguany està emmarcada en plena celebració de l’Any Pedrolo, commemorant el centenari del naixement de l’autor.

Segons declaren membres de la comissió “aquest any el cicle pren un caire molt especial i nosaltres modestament, continuem insistint en la importància i la necessitat de reivindicar i visibilitzar Pedrolo i la seva extensa i innovadora obra també a Tàrrega, per això ens sumem a la celebració del centenari amb la mateixa il·lusió dels últims anys, preparant diferents activitats pel mes d’abril, a les quals esperem que tothom participi i en gaudeixi al màxim”.

Les activitats inclouen la #RutaPedroliana pel centre de Tàrrega el dissabte dia 21 d’abril. S’iniciarà a les 12 hores del migdia a la Plaça dels Àlbers. Els textos del recorregut han estat triats conjuntament amb les persones que han accedit a col·laborar, responent a la crida feta des de la comissió. Acabarà al mateix indret amb un dinar popular.

Com a novetat també han programat un espectacle poètic i musical el dia 22 d’abril a les 19 hores al Museu Comarcal de l’Urgell, anomenat “Univers poètic, Manuel de Pedrolo”, espectacle que apropa d’una manera íntima a l’obra poètica de l’autor. Els poemes s’acompanyen de música en directe a càrrec de Xavier Hidalgo i Jordi Castellà. Activitat gratuïta, amb aforament limitat.

Finalment la comissió ha preparat una visita a l’Espai Pedrolo, al Castell de Concabella el dia 28 d’abril. Sortida a les 11 hores des de l’estació d’autobusos de Tàrrega. Col·laboració entrada 3 euros

Comissió +Pedrolo, Tàrrega, 16 d’abril de 2018

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s